Lær å lytte – utvikle gode lytteferdigheter både privat og i jobb

kr 129,00

Del 2 – Kjøp denne filen om du ønsker å gå dypere inn i forståelsen av det å være og bli en god lytter.

Lytting  vil gjøre deg mer trygg.

Når du virkelig lytter til noen  vil du øke deres selvtillit, og det er derfor de elsker det, og du kan også bli mer sosialt trygg selv.

Sosialt engstelige mennesker har en tendens til bare å fokusere på seg selv i sosiale settinger og de tenker ofte at andre er slik som dem.

For å lytte aktivt trenger du å slappe av og være mottakelig. Det å ha gode lytteferdigheter betyr at folk er i stand til å slappe av med deg.

Denne lydfilen kommer til å programmere dine instinkter, slik at gode lytteferdigheter blir en naturlig del av deg og din atferd.. Du vil også dra nytte av den dype og naturlige avslapningen.

Beskrivelse

Det finnes ingen bedre venn enn en venn med gode lytteferdigheter. Det å bli lyttet til gjør at du føler deg interessant, verdsatt og tatt vare på.

Hør på lydklippet (Del 1-Gratis) og lær mer om denne viktige ferdigheten.

Tenk på hvordan du føler deg når du snakker med noen, men du vet at de egentlig ikke lytter. De kan være smilende, men deres øyne er vandrende; de ser uinteresserte ut eller samtalen er koblet fra det du nettopp har snakket om.

Ekte lytting innebærer å aktivt lytte til noen og  å vise dem de er viktige og interessante og huske hva de har fortalt deg.  På denne måten kan en få folk til å føle seg spesielle og av høy verdi. Dette er uvurderlig og folk vil elske deg for det.

I våre oppjagede, overfylte og travle tider så later det til at folk sjeldnere og sjeldnere har tid til å lytte

Gode lytteferdigheter utvikler følelsesmessige forbindelser på en postitiv måte

Det er mulig å være med noen fysisk, men ikke følelsesmessig. Folk vil like, respektere og få bedre kontakt med deg hvis du vet hvordan du skal gjøre for at de skal føle seg lyttet til og forstått.

For å få kontakt med noen trenger du å bygge naturlig rapport med dem. Dette gjør du ved å lytte aktivt.

Å ha gode lytteferdigheter forbedrer din sosiale selvtillit da du slutter å fokusere på deg selv og retter oppmerksomheten mot den andre personen – det motsatte av selvbevissthet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lær å lytte – utvikle gode lytteferdigheter både privat og i jobb”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

You may also like…