Mental trening – Ro – avspenning og bedre søvn

kr 210,00

Ved å kjøpe tilgang til disse 4 filene (Finne ro/Dyp avslapning del 1 & 2/ Sove godt) får du ressurser som kan hjelpe deg til akkurat dette. Gi deg selv et pusterom

Beskrivelse

Hva gjør du før du legger deg? Leser en bok, chatter på et eller annet sosialt medium?

Vel, det er sikkert ikke noe som her helt riktig eller helt galt, men mange sørger for unødig mye «uro» ved å koble seg «på», rett før en skal sove.

Gi deg selv heller litt ro, skap en ramme som sørger for at du går ned i en dyp avslapning før du legger deg og gi underbevisstheten din mulighet for å bruke natten til å restituere kroppen og gi deg en følelse av at du er skikkelig full-ladet når du våkner.

Lydfilene fra InZight kan hjelpe deg med dette, som de har hjulpet hundrevis av andre til nå.

Hvordan finne ro, slappe av og sove godt?  Mye handler rett og slett om å sette av tid til det og koble seg bort fra skjermer og dingser. (I denne sammenheng så bruker du «dingsen» til noe positivt.)

Hva er avspenning ?

Avspenning er felles navn for en rekke ulike teknikker som har som mål å hjelpe oss til mental og kroppslig velbehag. Avspenning er en ferdighet alle kan lære seg, og det er mange måter å gjøre dette på. Som med andre ferdigheter, er det nødvendig med jevnlig trening for å mestre god avspenning. Dette er noe du kan bruke disse lydfilene til og du kan ta dem med deg hvor enn du er når du har med deg din PC/MAC eller Smart-telefon.

Hvor lang tid bør en trene daglig ?

Det beste er om en kan sette av en halvtime eller mer daglig, men det er bedre med litt trening, enn ingen trening. Noen liker best å trene om formiddagen, mens andre bruker avspenning som en behagelig middagshvil. Andre igjen opplever at avspenningstrening er en effektiv og god måte å forberede en god natts søvn.

  1. Finn deg et mest mulig uforstyrret sted. Sett eller legg deg godt til rette.
  2. Konsentrer deg om pusten. Sørg for å puste dypt, rolig og avslappet og start lydsporene
  3. Forsøk å minnes hvordan du har det når du er dypt avslappet. Kjenn etter behagelige kroppsfornemmelser mens du lytter til lydsporene
  4. Fortsett med avspenningen så lenge du ønsker, og avslutt når du føler for det.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mental trening – Ro – avspenning og bedre søvn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

You may also like…