Mental trening – Selvtillit

kr 240,00

Ved å kjøpe tilgang så kan du laste ned 5 lydfiler (Mental innstilling/Hva er selvhypnose/Styrket selvtillit/Selvtillit foran og gjennom et jobbintervju/Eliminering av spenning foran en spesiell oppgave)  som du da kan bruke for å komme i gang med din prosess for mental utvikling.

Beskrivelse

Her finner du innspill for hvordan komme i gang med din mentale trening og prosesser rundt denne type trening.

Mental trening handler om å sette seg i riktig tilstand og være i denne når dette er nødvendig. Kanskje noe vi alle skulle ha tenkt på når vi møter kunder, venner, kolleger og liknende. Mental trening er ikke bare for idrettsutøvere som skal prestere. Tenk bare når du skal korrigere ditt barn, eller du skal gi en vanskelig beskjed til en kollega. Hvor viktig er det da å være i riktig tilstand selv?

Husk at når du har bestemt deg for å komme i gang med endring så må dette som oftest gå litt over tid. De nedlastbare lydfilene vil hjelpe deg til dette slik at den innsikten du får, etterhvert blir en del av din måte å tenke å handle på.

Hør på lydsporet nedenfor for å høre litt om mental innstilling. Ved å kjøpe tilgang her så får du 5 filer til nedlasting (Mental innstilling/Hva er selvhypnose/Styrket selvtillit/Selvtillit foran og gjennom et jobbintervju/Eliminering av spenning foran en spesiell oppgave)  som du da kan bruke for å komme i gang med din prosess for mental utvikling.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mental trening – Selvtillit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

You may also like…