Bli kvitt din tannlegeskrekk NÅ!!

kr 89,00

Når du bruker nedlastingen «Bli kvitt din tannlegeskrekk NÅ» så vil du oppleve at ditt neste besøk hos tannlegen ikke kommer til å inneholde de fryktene og redselen du tidligere har hatt. Den mest vanlige tingen folk sier er; «Jeg visste ikke om jeg fremdeles kom til å bli redd, men i det jeg kom dit, så var jeg heller ikke det.»

Enkelt og greit så inneholder denne nedlastingen en effektiv metode for at ditt ubevisste sinn skal forholde seg avslappet og ubekymret til tannleger. Dette til forandring fra den tidligere frykten og redselen du hadde.

Beskrivelse

Det er mange fobier, men få er så helseskadelige som tannlege fobi eller frykt for tannleger.

Tannlegefobi kan vokse seg så stor for noen mennesker at de ikke gå dit på årevis og det finnes slik som heller vil trekke alle tennene enn å gå til tannlegen. Er du en slik?

Tannlegeskrekk

Det ligger i besøkets natur at en tur til tannlegen ikke alltid er like hyggelig, men alle opplever mye værre ting i livet og de fleste med tannlegefobi eller skrekk innrømmer som oftest at dette er «irrasjonelt».

Selv om du vet at dette er irrasjonelt, så hjelper det ikke. Den følelsesmessige responsen kommer av måten du tenker og responderer på dine tanker på. Av den grunn så skal vi gjøre noe med måten du tenker og forholder deg til dine tanker på her og vi skal også jobbe med det ubevisste sinn.

Vi i InZight har gjennom årene jobbet med mange type fobier (Sterke frykter) og det som er underlig er at de er ofte veldig lett å behandle og å bli kvitt. Det som er flott er jo at det å bli kvitt den er veldig behagelig og for noen til og med litt gøy. Absolutt ikke som å gå til tannlegen!

 

Last ned «Bli kvitt din tannlegeskrekk NÅ!! og få orden på din tannhelse

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bli kvitt din tannlegeskrekk NÅ!!”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.