Vi i InZight har hjulpet mange som har vært redde for å fly til å komme seg i luften igjen.

Det er med dette som det er med mange andre fobier at det sitter i tankene dine

Det er i utgangspunktet ganske lett å bli kvitt flyskrekk – så lenge som en vet at frykten oftest sitter i «tankene». Det er som oftest ikke selve flyreisen en er redd for, men tankene rundt den.

Utfordringen med å få hjulpet folk her er å få frem frykten når en skal jobbe med denne. Dette har vist seg å være mindre effektivt i en kontorkonsultasjon enn om en er på flyplassen eller reelt sett ombord i flyet. Jeg var for en tid siden ombord en SAS flight til New York og ble av pursheren gjort oppmerksom på en medpassasjer som hadde store problemer med sin frykt. Jobbet med denne personen 15 miutter før avgang og litt underveis. Når vi landet i New York så kunne passasjeren fortelle meg at det var første gang noen sinne at hun hadde sovet ombord i et fly og at hun så frem til hjemreisen uten frykt. Smilet var bredt og hun takket så mye for uvurderlig hjelp.

 

Flyskrekk

 

Ta kontakt om du skulle ønske personlig oppfølging i forbindelse med flyskrekk. InZight har lang erfaring og gode resultater å vise til i slike prosesser.

Lydfil som kan hjelpe deg før eller underveis på reisen

Klikk her for å komme i kontakt med oss