InZight AS eies i sin helhet av Jan-Ove Sjøholt og han samarbeider med en rekke aktører i inn og utland. Han har i over 20 år jobbet med kommunikasjon og salg til akademikere (Helsepersonell). Jan-Ove er utdannet Sykepleier fra Høyskolen i Førde, har lederutdannelse fra BI, er internasjonalt sertifisert som NLP Master Practitioner , Havening Practitioner og Certified Transformative Coach fra Supercoach Academy  samt en rekke sertifiseringer og lisensieringer som er knyttet til det å jobbe med å utvikle mennesker.

Vi utviklet kunnskapen og teknikkene har lang efaring med Executive Coaching, 3 Principles , Havening og Hypnose. Disse kombinasjonene tilpasses til respektive klienter har nå blitt praktisert i lang tid med svært gode resultater både i coaching 1-1,  foredragsform og i kurssammenheng. Eksempler på dette er at klienter har blitt kvitt et dårlig selvbilde, fått bedre selvtillit, kvitt flyskrekk-prestasjonsangst-sceneskrekk, sluttet å snuse og mye mer.

 

Jan-Ove Sjøholt har blitt trent direkte av Phd Paul McKenna (Mai 2013) og Dr.Richard Bandler (Mai 2013 og Juli 2014), Psykolog Sigurd Stubsjøen (Sept 2013) og Transformativ Fremgangscoach Anders Haglund 2014/15,  Tony Burgess (Responsible trainer Havening EU/Europe), Michael Neill (Founder and owner of Supercoach Academy ) og trener kontinuerlig med de beste av de beste for å utvikle sine ferdigheter.

Lære-prosessen med utvikling og oppdatering av kunnskap pågår kontinuerlig og du kan være sikker på ved å samarbeide med InZight, så får du alltid innspill fra det siste innen forskning og utvikling innen fagfeltet.

Vi har svært god tro på våre verktøy og våre prosesser og jobber aktivt daglig for å hjelpe mennesker til et bedre liv.

Vi garanterer ingen ting, men lover seriøsitet, etterrettelighet og at vi gjør vårt beste i enhver situasjon. Prosessen vil og skal bli ivaretatt med 100% konfidensialitet.

NB: «Certified Transformativ Coach» Jan-Ove Sjøholt jobber ikke klinisk, selv om han er offentlig Godkjent Sykepleier og har jobbet innen medisinsk industri i over 20 år. Det vil si at vi tar ikke imot «pasienter» eller personer som går på Psykofarmaka*(*Gruppe medisiner mot Psykiske lidelser). Om det i løpet av en prosess med Coachee, blir endringer eller en avdekker tilstander som trenger spesialistkompetanse (Lege,Psykolog & Psykiater), vil coachingen bli avsluttet og Coachee bedt om å umiddelbart ta kontakt med respektive kvalifiserte helsepersonell.