InZight AS

Personvernerklæring
(oppdatert 10.02.2019)
Denne personvernerklæringen gjelder for kunder hos InZight AS og for besøkende på InZight AS nettsteder. Personvernerklæringen beskriver hvordan InZight AS samler inn, lagrer, bruker og sletter personopplysninger. I tillegg beskriver erklæringen kunders rettigheter og InZight AS plikter for personvern og informasjonskapsler.
Hvem vi er;
InZight AS henvises som «vi», eller»vår»» i disse reglene for personvern og informasjonskapsler. med organisasjons # 989 306 170 , adresse Slemdalsveien 70A 0370 Oslo Norge. Vi og vår system-leverandører (tredjeparter) tar på alvor og ivaretar personverns opplysninger til våre kunder, slik at personopplysninger blir behandlet på en god måte og i tråd med regelverket.

Hvis du har generelle spørsmål om denne personvern erklæringen,  eller om du har spørsmål om dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss ved å sende en e-post til post@inzight.no

Hva slags personopplysninger behandler vi?

Denne delen av vår personvernregler beskriver i to katogorier: frivillig fra deg som kunde og automatisk.
Frivillig fra deg (når du bestiller tjenester/konsultasjon), eller oppretter en profil konto via nett:
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
(Du kan velge ikke å oppgi personopplysninger ved å velge som Drop-In kunde).

 

Opplysninger som behandles automatisk:
  • Din IP-adresse
  • Nettleseren og enheten du bruker
  • Analyserer/ statistikk uten identifikasjon
  • Dato og tidspunktet for besøk

 

Frivillig fra deg i tillegg til tredjeparts nettsider, hvis du skriver en anmeldelse, deltar i en konkurranse,
Vær oppmerksom på at når du gir en anmeldelse, som legges ut på våre nettsteder (facebook og Google side), er det å anse som offentlig.
Når du deltar i en konkurranse, kan du oppgi informasjon som vi kan formidle offentlig, dersom du er vinneren.
Vi gjør oppmerksom at sosiale medier har sin egen regler, derfor anbefaler vi du leser de reglene de har.
Barn/person under 18 år har ikke lov å opprette profil Min konto hos oss, bestille time/tjenester, eller oppgi sine personopplysninger. Om vi oppdager det vil det bli slettet vi umiddelbart.
Hvorfor behandler vi din personopplysninger?
Formålet med å samlie inn dine personopplysninger, er å foreta identfisering av Kunde, kunne tilby  at du skal bestille behandlinger / tjenester via nett-booking, kundeservice, SMS reminders, digitale kvitteringer, informere om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg og tilhørende markedsføring.
Hvem har tilgang til din opplysninger?
Vi begrenser tilgang til dine opplysninger i sterk grad. Vi kan dele med vår system leverandør som kan hjelpe oss med;
 • Gjennomføring nett-booking
 • Kundeservice
 • Digital kvittering (kassa-system)
 • Lagring og sikring av opplysningene dine.

 

Vi kan formidle dine opplysninger som loven krever, eller gir tillatelse til, som for eksempel hvis formålet er til etterforskning av aktiviteter som hevdes å være ulovlige eller kriminelle handlinger.
Hvor lenge beholder vi opplysningene dine?
Vi beholder dine personopplysninger så lenger du er kunde hos oss, for at vi kan kontakte deg, og yte service.
 
Hvilke rettigheter har du tilgang til din personopplysningene?
Du får tilgang til alle dine personopplysninger på din profil;  Min konto side, der kan du korrigere/forandre opplysningene dine, melde deg på eller av markedsføring, og ikke minst slette hele din profil; Min konto.
Du kan også få en kopi av personopplysningene og informasjonen vi sitter på om deg.
Vi kan slette din profil Min konto på vegne av deg ved å ringe til oss, sende til oss en skriftlig beskjed via e-post, eller sms. Du har full rett til å bli slettet og bli fjernet fra våre system.
 
Hvordan beskytter vi opplysningene dine?
Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker for eksempel SSL-teknologi (Secure Socket Layer) for å kryptere personopplysningene dine når du bestilt tjenester og SiteLock for sikkerhet. Når du oppretter konto hos InZight AS få du et passord for å beskytte konto opplysningene dine. Hverken vi, våre samarbeidspartnere eller leverandøren vår  kjenner til passordet ditt. 
Vi vil ikke dele personopplysninger med tredjeparter som de kan bruke til sine egne markedsføringsformål uten å sørge for at det finnes et rettslig grunnlag til å gjøre det.
Vi vil ikke selge personopplysninger til tredjeparter.
Hva er informasjonskapsler, og hvorfor bruker vi dem på hjemmesiden vår?
Informasjonskapsler små datafiler som ofte inkluderer en unik identifikator som blir lagret på enheten din når du går inn på bestemte nettsider. Informasjonskapsler er nyttige fordi de gir nettstedet tillatelse til å gjenkjenne enheten til en bruker. Som de fleste nettsteder bruker nettstedet vårt informasjonskapsler som blant annet gjør det mulig for deg å navigere effektivt mellom sider, huske dine innstillinger. De kan også bidra til å sikre at annonsene du ser på nettet, er relevante for deg og dine interesser.
For å sørge for at du får en best mulig opplevelse når du bruker nettstedet vårt, må datamaskin, nettbrett, eller mobil enhet godkjenne informasjonskapsler.
Hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, vil noen av funksjonene på nettstedet vårt ikke fungere. Foretrekker du imidlertid å kontrollere, eller slette informasjon kapsler fra nettstedet vårt, eller et annet nettsted, kan du lese om hvordan du håndterer informasjon nedenfor.
Hva slags informasjonskapsler bruker vi på nettstedet vårt?
Strengt nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene leverer tjenester du spesielt har bedt om på nettstedet vårt, og er avgjørende for du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet, og bruke dets funksjoner, som gjennom ført bestille behandlinger/ tjenester.
Informasjonskapsler for ytelse
Disse informasjonskapslene innhentet anonyme opplysninger på de sidene som blir besøkt. De samler inn informasjon om hvordan brukere benytter nettstedet, for eksempel hvilke sider som er hyppigst besøkt, og om de besøkende får feilmeldinger fra nettsidene. De samler ikke inn opplysninger som identifiserer en bruker, og blir bare benyttet til å forbedre nettstedets funksjon.
Informasjonskapsler for markedsføring
Disse informasjonskapslene blir brukt til å levere annonser som er relevante for deg og dine interesser. De blir også brukt til å begrense antall ganger du ser en annonse, og måler effekten av en annonsekampanje. Disse informasjonskapslene er vanligvis fra tredjepart.
Informasjonskapsler fra tredjepart
Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du «deler» InZight sitt innhold med venner på sosiale medier, for eksempel Facebook, instagram vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosial nettverkene.
Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av tredjepartsnettsteder. Vi anbefales at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres.
Hvordan kan du styre hvilke informasjonskapsler som legges på enheten din?
Informasjonskapsler gjør at du kan nytte av noen de viktigste funksjonene på nettstedet vårt, og vi vil anbefales du lar være på. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer, eller sletter enkelte informasjonskapsler, så vil nettstedet vårt ikke fungere ordentlig.
Hjelpemenyen på menylinjen i de fleste nettlesere vil fortelle deg hvordan
du kan aktivere, eller hindre nettleseren i å godta nye informasjonskapsler, hvordan du kan få nettleseren til å melde fra hvis du mottar en ny informasjonskapsel, og hvordan du kan også deaktivere, eller slette liknende data brukt av tilleggsprogrammer for nettlesere, for eksempel flashkapsler, ved å endre instilling for tilleggsprogrammer, eller gå inn på nettstedet til produsenten.
Hvis du ønsker å deaktivere nettkapsler opprettet ved å «dele»InZight innhold gjennom sosiale medier, foreslår vi at du går inn på nettstedet til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres.
Vil du vite mer om informasjonskapsler fra tredjepart og avvise dem dersom du ønsker det, kan du gå inn:
Hvis vi endrer vi denne personvern erklæringen, hva skjer da?
Vi arbeider konstant med å forbedre tjenestene og nettstedene våre og vi kan kan endre denne personvern erklæringen løpende. Om det blir store forandringer, vil vi informere om dette i god tid. Dette da vi respekterer dine rettigheter. Vi vil  alltid være åpne om personvern opplysninger.
Om loven endres så vil vi endre våre retningslinjer i tråd med dette slik at de til enhver tid tilfredsstiller disse.