Hvordan vet du at du trenger hjelp?

Mange er på en eller annen måte misfornøyd med sin livssituasjon eller med den retningen de er på vei. Mange later som om at dette er ok, bare for å håndtere situasjonen. En undertrykker følelsen av misnøye slik at den ikke skal kunne avsløres av ordene en bruker, og en klarer ikke helt å gjemme den bort, eller hva? Uansett hva en sier så finner negativitet andre veier inn i livet vårt. Den gir seg til kjenne i hvordan vi tenker, hvordan vi føler oss og i hva vi gjør.

 

Til slutt har vi et ganske enkelt valg – enten vi fortsetter på samme måte som før, eller så gjør vi noe helt annet.

Trenger du hjelp?

Jeg kjenner til noen «veier» som effektivt kan hjelpe deg å slippe det som bekymrer deg for å få en bedre tilværelse. Å finne en vei som er riktig for deg, det er det jeg gjør

Hva kreves av deg? Ikke så mye;

– Ekte engasjement
– At du er åpen for å se noe nytt

 

Hvorfor jobbe med meg?

Hva vil du si om jeg forteller deg at jeg kjenner til noe om det menneskelige sinnet og vår psykologi som få kjenner til? At dette «noe» består av tre enkle men fundamentale prinsipp som påvirker oss i alt vi gjør i hvert eneste øyeblikk i våre liv.

Og om du bare lytter til det jeg kjenner til så kommer ikke bare det som bekymrer deg til å gradvis forsvinne, men hele livet ditt kommer til å forandres.

Og det kommer til å skje nesten helt av seg selv.

Ville du tro på meg?

Jeg tror nemlig at det jeg kjenner til kan hjelpe deg med det som bekymrer deg, uansett hva det er.

3 timer for å komme i gang med å forandre livet ditt

Jeg oppfordrer alle som er interessert i at vi starter med en lengre samtale (ca 3 timer). Mange føler en markant forskjell etter bare én samtale. Dette vil gjøre det lettere for deg å se hva det er du virkelig trenger.

Hør også på denne lydfilen for å få mer innsikt i hva dette gjelder

Vi kan møtes i Oslo eller på Facetime eller Skype. Selv om det ikke er et must, foretrekker jeg alltid et personlig møte ansikt til ansikt første gangen.

Certified Transformative Coach